wie zijn mijn klanten?

Wat klanten vinden

Coen van Ham, directeur Kettlitz Wulfse/ Vanbreda Nederland BV

Ik heb de afgelopen jaren in een aantal projecten en trajecten met Michiel samengewerkt. Naast een gedegen kennis van het verzekeringsvak beschikt Michiel ook over het vermogen goed samen te werken en waar nodig verbinding te maken met diverse stakeholders waarmee je te maken kunt krijgen. Dat doet hij op een rustige en prettige manier, waar nodig ook vanuit een meer coachende rol. Voor mij en ook onze organisatie zeer prettig!

Jack Vos, directeur Luyten Financieel Advies in Etten-Leur en Zero Entropy  in Rotterdam

Michiel begeleidt mij al meer dan 15 jaar op persoonlijk en zakelijk vlak. Hij heeft mij steeds weten te inspireren het beste uit mij zelf en uit anderen te halen.
Michiel stond mede aan de basis van onze transitie van een hiërarchisch naar een organisch bedrijf (www.happycowsgivemoremilk.nl).
Bij een aantal dilemma’s heeft hij zich altijd zeer professioneel opgesteld en er daarmee voor gezorgd dat ik de juiste beslissing kon nemen.
De relatie verdiept zich nog steeds, we zijn nog lang niet uit ont-wikkeld. 

Rick van der Poorten, manager Inkoop bij van Lanschot Chabot en zelfstandig fotograaf

Ik werk al vele jaren en met veel genoegen samen met Michiel. Enerzijds vanuit mijn rol bij een grote assurantiemakelaar, maar ook als zelfstandig fotograaf.
Door de jaren heen heb ik Michiel leren kennen als een aimabel man, met een welgemeende interesse in anderen. Je kunt jezelf zijn bij hem. Dat blijft hij ook.
Hij is scherp en betrokken in de vele (zakelijke) gesprekken die wij met elkaar hebben. Michiel bezit een sterk luisterend vermogen, adviseert en stelt je in staat om zelf nieuwe denkrichtingen af te tasten. Hij verbreedt jouw gezichtsveld om o.a. nieuwe kansen te creëren.


Cees Bennis, directeur Connect Groep Hoorn

Ik ken Michiel inmiddels al heel wat jaren. Vanaf de oprichting van ons bedrijf in 2002 tot op heden werken wij met hem samen. Bij de start van ons bedrijf moest hij 13 assurantiekantoren die samen een volmachtbedrijf wilden oprichten op één lijn zien te krijgen ten aanzien van de manier waarop dit het beste zou kunnen gebeuren. Dit heeft hij op een uitstekende manier gedaan waarmee de basis is gelegd voor een succesvolle onderneming. En ook in latere jaren hebben wij Michiel zo nu en dan ingeschakeld als wij behoefte hadden aan een derde partij die betrokken maar neutraal de belangen van alle partijen in beeld kon brengen om zo op zoek te gaan naar de gemeenschappelijk, verbindende factor(en).

Wat ik graag doe

Ik werk het lekkerst met bedrijven van 5 tot 50 medewerkers. Ik houd van persoonlijke contacten. Met de leiding, maar ook met de mensen op de vloer die alles van het werk weten. Hierbij een lijstje met voorbeelden waar ik me nuttig kan maken.

  • Familiebedrijven die opvolging willen gaan regelen;
  • Familiebedrijven die vraagstukken hebben bij opvolging;
  • Bedrijven die hun creativiteit willen losmaken;
  • Financiële bedrijven die hun toekomst willen bepalen;
  • Bedrijven met behoefte aan meer samenhang en teamgeest;
  • Bedrijven met onduidelijke maar ernstige uitdagingen in hun cultuur;
  • Ondernemers die samenwerking overwegen;
  • Leidinggevenden die willen sparren;
  • Mensen die een nieuwe uitdaging moeten vinden en empowered willen worden.

Dit is geen uitsluitende lijst. Bel gerust!